Over ons

Ons team van enthousiaste fitnessers deelt onpartijdige beoordelingen, wetenschappelijk onderbouwde informatie en deskundig advies. Zo hopen we jou te helpen om de beste eiwitshake te kiezen en jouw fitnessdoelen te bereiken. Wij hopen jou te begeleiden en te helpen naar een gezondere levensstijl. Dit doen we met betrouwbare, up-to-date informatie en koopadvies.

Hoe het allemaal begon..

Het begon allemaal met een onverzadigbare passie voor fitness en een frustrerende zoektocht naar de perfecte eiwitshake. Mijn naam is Alex, en ik ben het brein achter EiwitShakes.nl, de website waar ik nu anderen adviseer over alles wat met eiwitshakes te maken heeft. Maar laten we teruggaan naar het begin van mijn reis.

Als een fervente sporter, was ik altijd gefocust op het behalen van mijn fitnessdoelen. Ik bracht uren door in de sportschool, zwetend en zwoegend, maar ik voelde dat er iets ontbrak in mijn routine. Mijn vrienden en medesporters prezen allemaal de magische kracht van eiwitshakes, en ik besloot om ze een kans te geven.

Mijn zoektocht begon onschuldig. Ik stapte de plaatselijke supplementenwinkel binnen en werd meteen overweldigd door de schijnbaar eindeloze rijen potten en zakken met eiwitpoeder. Als een leek op dit gebied, greep ik willekeurig een pot en ging naar huis, ervan overtuigd dat dit het ontbrekende stukje van mijn fitnesspuzzel zou zijn.

Ik kan je vertellen dat die eerste shake een openbaring was, maar niet op de manier die ik had gehoopt. Het smaakte verschrikkelijk en had een textuur die leek op een mengsel van schuurpapier en krijt. Na enkele bittere slokken realiseerde ik me dat ik een fout had gemaakt en dat er geen magische oplossing was voor mijn eiwitinname.

In plaats van op te geven, liet deze teleurstelling een vuur in me ontbranden. Ik besloot om mijn zoektocht serieuzer te nemen en me te verdiepen in de wereld van eiwitten, voeding en shakes. Ik las boeken, volgde online cursussen en raadpleegde voedingsdeskundigen. Ik begon mijn eigen shakes te maken, experimenterend met verschillende ingrediënten en smaakcombinaties.

Na maanden van trial-and-error begon ik te beseffen dat ik niet de enige was die worstelde met het vinden van de juiste eiwitshake. Er was een hele gemeenschap van mensen die behoefte hadden aan betrouwbare informatie en advies. En zo ontstond het idee voor EiwitShakes.nl.

Met een missie om anderen te helpen de juiste eiwitshake te vinden en de gezondheidsvoordelen ervan te omarmen, begon ik mijn website. Ik deelde mijn eigen ervaringen, recenseerde verschillende merken, en bood wetenschappelijk onderbouwd advies over voeding en fitness.

Onze gegevens

  • Adres: Amsterdamsestraatweg 5
  • Postcode: 1411AW
  • Plaatsnaam: Naarden
  • Whatsapp Klantenservice: 06 1330 9930
  • E-mailadres: klantenservice@bestefatburners.nl