Welke eiwitshakes verkoopt Kruidvat? Bekijk het aanbod

Gepubliceerd door Erwin op

welke eiwitshakes verkoopt kruidvat

Kruidvat is zonder twijfel de bekendste drogisterij en heeft dan ook een enorm assortiment. Je kunt in de winkels van deze keten daardoor goed terecht voor diverse eiwitshakes.

Kruidvat verkoopt namelijk proteïne poeders van het eigen merk die over het algemeen zeer betaalbaar zijn, maar je kunt hier ook eiwitpoeders van beroemde merken als Body & Fit en XXL Nutrition kopen.

Over alle opties als het gaat om de eiwitshakes in de vestigingen van de Kruidvat lees je hieronder meer! 

Het aanbod van het Kruidvat huismerk

Hoewel je bij de Kruidvat ook proteïne shakes van andere merken kunt kopen, biedt de keten nog meer eiwitpoeders van het merk aan. Je hebt op dit vlak zelfs best wat opties.

Helaas vind je hier geen caseïne shake, maar voor proteïne poeders met wei-eiwitten ben je bij de Kruidvat wel aan het juiste adres.

Ze zijn bovendien verkrijgbaar in meerdere formaten (670 en 1250 gram). Ook kun je kiezen voor diverse smaken.

Banaan is hier een voorbeeld van, net als een eiwitshake in vanillesmaak. Chocolade en aardbei behoren ook tot de opties als je een proteïne poeder van het huismerk van de Kruidvat koopt. 

Het aanbod van andere merken

Toch hoef je niet beslist een eiwitshake van de Kruidvat zelf te kopen. Deze keten verkoopt in de vele vestigingen namelijk ook producten van andere merken.

Body & Fit is hier een goed voorbeeld van, maar ook de eiwitpoeders van XXL Nutrition zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Deze zijn vaak wel wat duurder, wat natuurlijk een nadeel is. Helaas is een vegan eiwitshake niet verkrijgbaar bij de Kruidvat, maar hopelijk verandert dit in de toekomst. 

De dosering eiwitten

De eiwitpoeders die je gebruikt moeten natuurlijk wel goed zijn, anders zijn ze immers zonde van je geld. Op dit vlak zit je in principe zeker goed bij de Kruidvat.

Alle proteïne shakes die je bij deze keten kunt kopen, bevatten per portie namelijk minstens 20 gram eiwitten. Dit is een hoge dosering, wat zeker baat heeft bij je spieropbouw.

De prijs

Als je niet te veel geld wilt uitgeven aan je eiwitshakes kun je het beste de producten van het huismerk van de Kruidvat kopen.

Je betaalt dan per dosering (op het moment van schrijven) minstens €0,63, wat lager ligt dan bij de proteïne shakes van de andere merken die de Kruidvat verkoopt. Een vrij goedkope eiwitshake dus.

Conclusie

Je hebt in de vestigingen van de Kruidvat verrassend veel opties als je een eiwitshake wilt kopen.

Je kunt kiezen voor de betaalbare proteïne poeders van het eigen merk, maar de keten heeft ook supplementen van andere merken opgenomen in het assortiment.

Bepaal zelf welke eiwitpoeder je voorkeur geniet, waarbij het natuurlijk verstandig is om te kijken naar de dosering en prijs.

Kijk je toch liever nog even verder in de zoektocht naar de beste eiwitshake voor jou? Klik dan op de knop hieronder om het beste aanbod te bekijken:


Bekijk onderstaande artikelen voor meer winkels met eiwitshakes in het assortiment:


Categorieën: Advies

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *