Welke eiwitshakes verkoopt de Etos? Bekijk het aanbod

Gepubliceerd door Erwin op

welke eiwitshakes verkoopt etos

Etos heeft een enorm assortiment wat bestaat uit veel verschillende producten. Je kunt bijvoorbeeld ook proteïne shakes kopen in de vestigingen van deze drogisterij.

Je hebt op dit vlak zelfs verrassend veel opties. Je kunt bijvoorbeeld de proteïne poeders van het huismerk van de Etos kopen in diverse smaken, waarover later meer.

Daarnaast kun je ook eiwitpoeders van Body & Fit in deze winkels  kopen, maar deze zijn helaas wel wat duurder dan die van het huismerk. 

Het aanbod van Etos huismerk

Net als bij de Kruidvat zien we ook eiwitshakes van het huismerk van de Etos in de vestigingen van deze drogisterij.

Deze producten bevatten over het algemeen wei-eiwitten, wat de meest voorkomende proteïnebron is. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere smaken, waarover later meer.

Ben je veganistisch of vegetarisch? Ook dan ben je bij de Etos aan het juiste adres, je kunt van het huismerk namelijk een vegan eiwitshake kopen.

Dit is voornamelijk een erwten eiwitshake, maar er zitten ook rijstproteïnen in. 

Het aanbod van andere merken

Heb je meer vertrouwen in bekende fabrikanten van sportsupplementen? Koop dan bij de Etos een eiwitshake van Body en Fit.

Dit merk staat natuurlijk bekend als een van de beste producenten van onder meer proteïne poeders, dus het is fijn dat je deze producten van Body & Fit ook in de vestigingen van de Etos kunt aanschaffen. 

De smaken

Je hebt best wel wat opties als we kijken naar de smaken van de proteïne shakes die te koop zijn in de Etos.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een eiwitshake in de smaak vanille, wat de meest voorkomende smaak is bij deze poeders.

Daarnaast is banaan ook een optie, net als een eiwitshake die naar chocolade smaakt. Ditzelfde geldt voor aardbei.

De eiwitpoeders van Body & Fit die te koop zijn bij de Etos zijn zelfs in nog meer smaken verkrijgbaar, waaronder sinaasappel en framboos. 

Het eiwitgehalte 

Als je de beste eiwitshake wilt kopen, is het belangrijk om naar het eiwitgehalte te kijken. Hoe hoger dit is, hoe beter voor je. Dit betekent namelijk dat de proteïne poeder veel eiwitten bevat.

Dat zit bij de eiwitpoeders van het huismerk wel goed, per shake krijg je namelijk meer dan 20 proteïne binnen.

Dit is eigenlijk het minimum, waar ook de producten van Body & Fit die je bij de Etos kunt kopen aan voldoen. 

Het prijskaartje

Heb je een beperkt budget? We raden je dan aan om de eiwitshake van het huismerk van de Etos te kopen bij deze drogisterij.

Je betaalt dan per dosering niet eens 90 eurocent. De veganistische proteïne poeder is wel wat duurder, namelijk circa 92 cent per portie.

De eiwitpoeders van Body & Fit die je koopt in de Etos zijn echter nog duurder. 

Conclusie

Als je een eiwitshake bij de Etos wilt kopen, heb je dus best wel wat opties.

Je kunt goed kiezen voor de betaalbare proteïne shakes van het huismerk, maar ook de producten van Body & Fit zitten in het assortiment van deze beroemde winkelketen.

Bepaal zelf welke eiwitpoeder je voorkeur geniet. Zoek je toch liever verder naar een andere eiwitshake? Ook dat kunnen wij ons voorstellen.

Bekijk het beste aanbod door op onderstaande button te klikken:


Bekijk onderstaande artikelen voor meer winkels met eiwitshakes in het assortiment:

Categorieën: Advies

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *