Verkoopt de Lidl eiwitshakes? Bekijk het aanbod

Gepubliceerd door Erwin op

verkoopt de lidl eiwitshakes

Je kent Lidl natuurlijk vooral als een goedkope supermarkt, maar in de vestigingen vind je eigenlijk ook veel producten die je er helemaal niet zou verwachten.

Je kunt bijvoorbeeld ook gewoon eiwitshakes kopen in de winkels van de Lidl. Helaas heb je op dit vlak niet veel opties bij deze keten, het is bijvoorbeeld niet mogelijk om proteïne poeders te kopen.

Het is dus alsnog wel mogelijk om een proteïne shake in de wacht te slepen als je naar de Lidl gaat. Daarover lees je hieronder meer.

Het aanbod van Lidl

Helaas verkoopt de Lidl helemaal geen eiwitpoeders. Dat is zonde, aangezien veel sporters de voorkeur geven aan de poeders.

Dit komt doordat ze lang gebruikt kunnen worden, de proteïne poeders zijn zelfs als ze over datum zijn vaak nog wel goed.

Dat ligt bij proteïne shakes helaas wat anders. Je moet deze eiwitshakes van de Lidl namelijk beslist in de koelkast bewaren.

De Lidl verkoopt op het moment van schrijven maar één soort eiwitshake; de flesjes van het merk Milbona.

Het aanbod is dus beperkt als het gaat om de proteïne shakes, al kun je overigens ook nog kwark met veel proteïne kopen bij de Lidl.

Toch is een kant-en-klare eiwitshake een ideale en snelle oplossing.

De kwaliteit

Ook al is het aanbod van de Lidl beperkt als je een eiwitshake wilt kopen bij deze supermarkt, de kwaliteit mag er eigenlijk wel zijn. Dit is al helemaal het geval als we puur naar het eiwitgehalte kijken.

De shakes die je in deze winkels kopen, bevatten afhankelijk van de smaak namelijk 34 of 35 gram proteïne. Dat is natuurlijk erg hoog, aangezien we over het algemeen aanraden om een eiwitpoeder te kopen die per dosering 20 gram proteïne of meer bevat.

De eerder genoemde kwark bevat per portie wel wat minder eiwitten, namelijk 25 gram. Alsnog is dat meer dan voldoende.

Het is bovendien belangrijk om te weten dat de proteïne shakes 330 gram wegen, wat veel meer is dan de kwarkbakjes, die per stuk 200 gram wegen.

Dit heeft natuurlijk ook invloed op het eiwitgehalte. 

De smaken

Wil je beslist een eiwitshake kopen bij de Lidl? Je hebt dan 2 opties als het gaat om de smaken: vanille en chocolade.

Beide smaakjes zijn natuurlijk mateloos populair. Bij de high protein kwark heb je meer opties, al is chocolade helaas niet verkrijgbaar.

Wel kun je hierbij naast vanille ook nog voor framboos, aardbei en perzik kiezen. 

Conclusie

Je vindt in de supermarkten van de Lidl helaas redelijk weinig eiwitshakes. In principe heb je zelfs maar één optie, die verkrijgbaar is in een chocolade- en vanillesmaak.

Deze proteïne shake bevat per flesje van 330 milliliter 34 of 35 gram eiwitten, wat van de smaak afhangt.

Helaas kun je geen eiwitpoeder kopen bij de Lidl, maar wel een high protein kwark. Dit is een perfect toetje als je veel sport of als je gewoon wat meer eiwitten binnen wilt krijgen.

Wie weet veranderd er in de toekomst nog wat in het assortiment van de Lidl op het gebied van eiwitshakes, maar dit is voor ons nog onbekend.

Ben je niet helemaal overtuigd over de eiwitshakes van de Lidl? Dan is er gelukkig alsnog voldoende keuze. Klik op de knop hieronder om de beste eiwitshakes te bekijken:


Bekijk onderstaande artikelen voor meer winkels met eiwitshakes in het assortiment:

Categorieën: Advies

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *