Zijn de eiwitshakes van Body&Fit het kopen waard?

Gepubliceerd door Erwin op

zijn de eiwitshakes van body en fit het kopen waard

Body en Fit, wat ook wel geschreven wordt als Body & Fit, is natuurlijk een van de beroemdste merken als het gaat om sportsupplementen.

Dit merk verkoopt dan ook diverse proteïne poeders die ze zelf hebben gemaakt, maar je vindt bij deze verkoper ook eiwitpoeders van andere fabrikanten.

Onder meer producten van Mutant, Dymatize en Optimum Nutrition worden aangeboden door Body en Fit, al is de kans groot dat je toch kiest voor een eiwitshake van het eigen merk.

Deze supplementen zijn namelijk zeer goed, waarover we hieronder het een en ander uitleggen. 

Het aantal eiwitten van de Body&Fit eiwitshakes

We raden je aan om te kiezen voor een eiwitshake van Body en Fit die veel proteïne bevat. Je spieren hebben namelijk dagelijks veel eiwitten nodig, vooral als je vrijwel elke dag in de sportschool staat.

Als een proteïne shake een hoog eiwitgehalte bevat, dan is dat natuurlijk alleen maar goed voor je. Gelukkig ben je op dit vlak zeker aan het juiste adres bij Body & Fit.

Dit merk heeft namelijk tig proteïne poeders gecreëerd, waardoor je ook zeker een supplement vindt met een eiwitgehalte dat bij je past.

Zorg er in ieder geval voor dat de eiwitshake van Body en Fit je lichaam minstens 20 gram proteïne geeft. 

De eiwitbron

Daarnaast raden we je aan om bij het kopen van een proteïne shake ook naar de bron van de eiwitten te kijken. Dit is vooral belangrijk als je veganistisch of vegetarisch bent.

De standaard eiwitpoeders die wei-proteïnen bevatten, zijn dan namelijk niet geschikt doordat ze gemaakt zijn van dierlijke producten.

In plaats daarvan moet je kiezen voor een vegan eiwitshake, waarvan Body en Fit meerdere producten verkoopt.

Wil je je eiwitshake voor het slapen gaan nemen? Het is dan ook belangrijk om naar de eiwitbron te kijken. Je hebt dan namelijk een caseïne shake nodig.

De prijs-kwaliteitverhouding 

Het verbaast je vast niet dat Body & Fit niet per se goedkope eiwitpoeders verkoopt. Hiervoor kun je bijvoorbeeld beter naar de Action of Kruidvat gaan.

Toch is de prijskwaliteitverhouding wel zeer goed als het gaat om de eiwitshakes van Body en Fit.

Dit komt doordat de prijskaartjes niet al te hoog zijn, terwijl de producten wel zeer kwalitatief zijn. De gebruikte eiwitbronnen zorgen hiervoor, maar ook het hoge eiwitgehalte.

Blijf alert op het etiket van de verpakking als je besluit om een (goedkoop) eiwitpoeder te kopen. De ingrediënten kunnen verschillen, maar ook kunstmatige toevoegingen (o.a. suiker) moet je uiteraard zo min mogelijk in je shake hebben.

Conclusie

Al met al verkoopt Body en Fit dus veel goede eiwitshakes. Je vindt op hun site geschikte proteïne shakes voor in de avond, maar ook goede veganistische eiwitpoeders.

Daarnaast kun je uiteraard ook de normale wei-eiwitshakes kopen bij Body & Fit. Ze bevatten namelijk allemaal veel proteïnen en zijn ook nog eens redelijk betaalbaar.


Categorieën: Advies

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *