Verkoopt de Action eiwitshakes?

Gepubliceerd door Erwin op

verkoopt de action eiwitshakes

Je vindt door heel Nederland veel vestigingen van de Action, maar heeft deze winkelketen eiwitshakes opgenomen in hun assortiment?

Zeker!

Sterker nog, de Action verkoopt zelfs diverse soorten proteïne poeders. Daarnaast kun je ook kiezen voor diverse proteïnerepen en -koekjes, maar in dit artikel focussen we ons op de eiwitshakes van de Action. 

Aanbod proteïne poeders van de Action 

De Action verkoopt dus naast eiwitpoeders ook nog eens proteïnerepen en -koekjes. Je raadt dus eigenlijk al dat het assortiment van deze keten best uitgebreid is.

Alleen al als we naar de proteïne poeders kijken heb je diverse opties. Je kunt bijvoorbeeld een eiwitshake in de smaak chocolade kopen, maar ook eiwitshake in aardbeiensmaak behoort bij de opties.

Ditzelfde geldt voor een standaard eiwitshake die naar vanille smaakt.

Daarnaast kan er gekozen worden voor een vegan eiwitshake, die ook verkrijgbaar is in chocoladesmaak. Zo’n proteïne poeder is natuurlijk een aanrader als je geen melk of eieren nuttigt omdat je veganistisch of vegetarisch bent. 

Het is overigens goed om te weten dat alle proteïne poeders die je bij de Action kunt kopen, gemaakt worden door een merk genaamd Bodymass.

De producten van deze fabrikant kun je exclusief bij deze keten kopen. Bodymass fabriceert overigens niet alleen eiwitpoeders, maar ook veel andere geschikte supplementen voor sporters.

De Recovery Drink is hier een voorbeeld van, wat ook proteïne bevat. Dit is in principe een geschikte eiwitshake voor na het sporten. 

Kwaliteit van de eiwitpoeders van Action

Als je dagelijks een proteïne shake wilt drinken dan moet dit drankje natuurlijk wel goed zijn werk doen.

Met andere woorden: de eiwitpoeders van de Action moeten genoeg proteïnen bevatten om te voldoen aan je aanbevolen dagelijkse dosering.

Dat zit in principe wel goed bij de proteïne poeders die je in deze winkels kunt kopen. Ze zijn zeker niet de beste eiwitshakes, maar alsnog bevatten ze over het algemeen voldoende eiwitten.

Daarnaast is de prijskwaliteitverhouding van de eiwitshakes die je bij de Action kunt kopen regelrecht fantastisch.

Je betaalt over het algemeen namelijk niet eens 60 eurocent per dosering als je zo’n product koopt.

Conclusie

De Action is absoluut een optie als je een eiwitshake wilt kopen. Je kunt hier terecht voor diverse eiwitpoeders in diverse smaken, terwijl deze keten ook nog vegan proteïne shakes heeft opgenomen in het assortiment.

Met andere woorden, de Action biedt altijd een geschikte proteïne poeder aan. Daarnaast kun je hier eventueel ook nog proteïnerepen en -koekjes kunt kopen.


Bekijk onderstaande artikelen voor meer winkels met eiwitshakes in het assortiment:

Categorieën: Advies

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *